Nyskördat. Eller anledningen till att jag odlar.

Det här är anledningen till att jag odlar ätbart. Glädjen över att kunna skörda sin egen mat. Att kunna plocka ihop middagen på ett varv i trädgården.
I det här fallet funderade vi på vad vi skulle äta ikväll. Jag var sugen på fisk och plockade fram några torskryggar ur frysen. Sen gick jag ut i landet och kom in med en näve ruccola, en färsk gul lök, citrontimjan, dill och persilja. En tomat från kylen slank också med (men om en månad skördar jag mina egna!). Slängde ihop några foliepaket med fisken och det gröna, lite salt och peppar, sen lite kokt nypotatis, ett salladshuvud (också från landet såklart!) och en klick gräddfil till så har jag en superenkel och god lördagsmiddag! Ha en skön kväll vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s