Kvällens middagstips; squashspagetti!

Squash används rätt ofta som ett både gott och nyttigt alternativ till spagetti hemma hos oss sommartid. Man skalar helt enkelt bort det yttersta tunna gröna skalet och fortsätter sen göra långa strimlor av squashen med skalaren tills man når kärnorna i mitten. Sen lägger man ner strimlorna i välsaltat kokande vatten nån knapp minut innan man häller av vattnet och serverar med valfritt tillbehör! Ikväll blir det en klassisk tomatbaserad köttfärssås med mycket grovriven parmesan till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s